Italský salát z čerstvých lišek

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté lišky krátce povaříme, necháme je okapat, vychladnout, větší houby nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupanou cibuli rozkrájíme na kroužky, feferonku zbavíme semínek a pokrájíme na jemno, okurky krájíme na kostičky. Všechny suroviny vložíme do salátové mísy.
  • 3
    Česnek utřený se solí smícháme s pepřem, octem a olejem, nalijeme do mísy na připravené lišky, cibuli, feferonku, okurky, vše promícháme.
  • 4
    Před podáváním necháme salát nejméně 2 hodiny v chladu odležet. Podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.