Jarní pomazánka s bylinkami

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou část jarní cibulky nakrájíme na tenká kolečka, zelenou část posekáme na jemno. Omyté ředkvičky rozkrojíme napůl a nakrájíme na tenké plátky, pažitku, petrželku, mladou kopřivu a bazalku posekáme na jemno.
  • 2
    Nízkotučný tvaroh vložíme do misky, osolíme, opepříme, nejdříve přimícháme cibulku s ředkvičkami, promícháme, přisypeme posekané bylinky a ještě jednou důkladně promícháme.
  • 3
    Před podáváním dáme do lednice uležet a vychladit.
  • 4
    Tato pomazánka je vhodná při redukční dietě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.