Jehněčí biryani

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlákna šafránu namočíme do vlažné vody. Ve woku rozpustíme máslo a osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme prolisovaný česnek a koření a ještě 1 minutu orestujeme. Na tento základ vložíme jehněčí maso nakrájené na nudličky a 5 minut opečeme ze všech stran.
  • 2
    Přisypeme hrozinky, zalijeme jogurtem a šafránovou vodou a necháme 45 minut povařit na mírném ohni.
  • 3
    Hotový pokrm podáváme posypaný nasekanými opraženými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.