Jehněčí dušené plátky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si všechny suroviny. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriku na nudličky, brambory na kostičky. Rozpálíme na pánvi olej a pokrájenou zeleninu spolu s prolisovaným česnekem 5 minut osmažíme, dokud nám zelenina nezměkne.
  • 2
    Maso nakrájíme na plátky a přidáme k zelenině, okořeníme kari, solí a pepřem dle vlastní chuti. Pokrm zalijeme vývarem a rajčatovým protlakem. Důkladně zamícháme, zakryjeme pokličkou a necháme 15 minut dusit, aby nám maso změklo. Na závěr už jen posypeme nasekanými oříšky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.