Jehněčí hřbet v makadamové krustě

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
65 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme strouhanku s rozehřátým máslem, makadamovými oříšky, bylinkami, solí, pepřem a vejcem. Pořádně promícháme a maso obalíme v této směsi.
  • 2
    Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli na kolečka. Gril rozehřejeme na střední teplotu. Rošt grilu potřeme olejem a vyskládáme na něj pokrájenou zeleninu a maso. Víko zavřeme a grilujeme 15 minut.
  • 3
    Zeleninu dáme stranou, zvýšíme teplotu grilu a maso ještě dalších 15 minut grilujeme na přímém ohni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.