Jehněčí hřbet v makadamové krustě
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
65 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme strouhanku s rozehřátým máslem, makadamovými oříšky, bylinkami, solí, pepřem a vejcem. Pořádně promícháme a maso obalíme v této směsi.
- 2Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli na kolečka. Gril rozehřejeme na střední teplotu. Rošt grilu potřeme olejem a vyskládáme na něj pokrájenou zeleninu a maso. Víko zavřeme a grilujeme 15 minut.
- 3Zeleninu dáme stranou, zvýšíme teplotu grilu a maso ještě dalších 15 minut grilujeme na přímém ohni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.