Jehněčí hrnec
220 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
87 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Jehněčí žebra omyjeme a pokrájíme na menší kusy, které dáme vařit do většího hrnce.
- 2Omyjeme, očistíme a pokrájíme brambory, mrkev, rajčata, čerstvé hlávkové zelí a vše přidáme do hrnce k masu.
- 3Ještě doložíme 4 stroužky česneku, bobkový list, sůl, pepř a vaříme pod pokličkou téměř 3 hodiny při mírné teplotě.
- 4Hotové jehněčí dochutíme octem podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.