Jehněčí hrnec

220 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
87 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí žebra omyjeme a pokrájíme na menší kusy, které dáme vařit do většího hrnce.
  • 2
    Omyjeme, očistíme a pokrájíme brambory, mrkev, rajčata, čerstvé hlávkové zelí a vše přidáme do hrnce k masu.
  • 3
    Ještě doložíme 4 stroužky česneku, bobkový list, sůl, pepř a vaříme pod pokličkou téměř 3 hodiny při mírné teplotě.
  • 4
    Hotové jehněčí dochutíme octem podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.