Jehněčí karé na rozmarýnu

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
46 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
255 mg
Cukr
54 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku a česnek oloupeme a najemno nakrájíme. V menší misce smícháme olivový olej, šalotku, česnek, najemno nasekanou pažitku, bazalku a rozmarýn, osolíme a opepříme.
  • 2
    Jehněčí karé omyjeme, očistíme, osušíme a pokrájíme na kotlety. Okraje na několika místech nakrojíme. Kotlety vložíme do mísy, přelijeme připravenou marinádou a vložíme přes noc marinovat do chladničky.
  • 3
    Grilovací pánev rozpálíme a marinové maso na ní grilujeme asi 7 minut za každé strany. Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.