Jehněčí keema
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 500gramůJehněčí maso mleté
- 100gramůBrambory
- 1lžíceKmín celý
- 1lžíceChilli koření mleté
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžíceSůl
- 1lžícePepř černý mletý
- 6kusůRajčata
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 2lžícePetržel - nať
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si všechny suroviny. Brambory a rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. Ve wok pánvi rozpálíme olej a cibuli spolu s prolisovaným česnekem 2 minuty osmahneme.
- 2Přidáme do pánve maso, brambory a koření. Vše důkladně zamícháme a vaříme další 2 minuty. Přidáme vývar a rajčata, pánev zakryjeme a 15 minut dusíme. Na závěr už jen posypeme petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.