Jehněčí kotlety na víně

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1282 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
107 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
15 g
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kotlety naložíme do marinády připravené z oleje, rozmarýnu, soli, pepře, nakrájených oliv, nasekaného česneku a šalotky. Marinujeme asi 1 hodinu.
  • 2
    Potom maso zprudka opečeme, přilijeme červené víno a přidáme omytá, nakrájená rajčátka. Ještě chvíli dopékáme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou šťouchané smetanové brambory a podušený špenát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.