Jehněčí kotlety na víně
30 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata Cherry
- 300gramůJehněčí kotlety
- 2kusyRozmarýn čerstvý
- 1kusŠalotka
- 100mililitrůVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 1decilitrOlej rostlinný
- 5kusůOlivy černé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1282 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
107 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
15 g
Cukr
360 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kotlety naložíme do marinády připravené z oleje, rozmarýnu, soli, pepře, nakrájených oliv, nasekaného česneku a šalotky. Marinujeme asi 1 hodinu.
- 2Potom maso zprudka opečeme, přilijeme červené víno a přidáme omytá, nakrájená rajčátka. Ještě chvíli dopékáme.
- 3Vhodnou přílohou jsou šťouchané smetanové brambory a podušený špenát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.