Jehněčí kotlety v sýrové strouhance
55 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí kotlety
- 2decilitryOlej olivový
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 50mililitrůHořčice
- Na strouhanku
- 200gramůStrouhanka
- 30gramůPetržel kudrnka
- 20gramůKoriandr čerstvý
- 20gramůTymián čerstvý
- 50gramůSýr Parmezán
- 10gramůRozmarýn čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
85 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Tuk na povrchu jehněčích kotlet nařežeme, kotlety osmahneme v pekáči na olivovém oleji asi 4 minuty z každé strany, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct na 15 minut.
- 2Strouhanku smícháme s rozmixovanými bylinkami, parmezánem, solí a pepřem, kotlety pomažeme hořčicí, obalíme ve strouhankové směsi a dáme zpět do trouby ještě na 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.