Jehněčí kotlety v sýrové strouhance

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
85 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk na povrchu jehněčích kotlet nařežeme, kotlety osmahneme v pekáči na olivovém oleji asi 4 minuty z každé strany, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct na 15 minut.
  • 2
    Strouhanku smícháme s rozmixovanými bylinkami, parmezánem, solí a pepřem, kotlety pomažeme hořčicí, obalíme ve strouhankové směsi a dáme zpět do trouby ještě na 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.