Jehněčí kýta vařená ve vývaru

165 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
39 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu ovážeme čistou utěrkou, zajistíme nití.
  • 2
    Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.
  • 3
    Zeleninu přendáme do hrnce, zalijeme 4l vody, přidáme koření a bylinky.
  • 4
    Uvedeme k varu a vaříme 60 minut.
  • 5
    Poté přidáme oloupané a pokrájené brambory a vaříme ještě 40 minut.
  • 6
    Pak vložíme do vývaru kýtu a vaříme 40 minut.
  • 7
    Uvařené maso pokrájíme na plátky a ihned servírujeme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.