Jehněčí maso na špenátu

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu nebo na pánvi rozpálíme olej, přidáme dušený česnek, cibulku s kořením, restujeme 5 minut.
  • 2
    V kastrolu osmahneme na kostičky nakrájené maso po dobu pěti minut. Vsypeme kmín, koriandr, jogurt, vše zamícháme.
  • 3
    Vývar a protlak spojíme dohromady, přidáme koření a všechno vrátíme k masu. Jakmile se to uvaří, ztlumíme teplotu, a maso podusíme doměkka zhruba 30 minut.
  • 4
    Do rendlíčku položíme špenát, zalijeme trochou vody, vaříme 15 minut. Vytáhneme skořici a semínka kardamomu, přidáme nadrobno nasekané mandle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.