Jehněčí na víně

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
909 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
51 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a posekáme.
  • 2
    Rozehřejeme přepuštěné máslo, na kostky nakrájené maso s cibulí a česnekem v něm mírně podusíme. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Rajčata podélně pokrájíme. Očistíme, opereme řapíkatý celer a nakrájíme na kousky.
  • 4
    Opereme, osušíme a jemně nasekáme bylinky, přidáme je s rajčaty a řapíkatým celerem k masu.
  • 5
    Asi po 8 minutách podlijeme maso vývarem a červeným vínem, přidáme bylinky a zeleninu. Přibližně 15 minut necháme táhnout.
  • 6
    Dochutíme solí, pepřem a hřebíčkem. Upravíme na talířích a podáváme
  • 7
    s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.