Jehněčí na zelenině

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách necháme namáčet přes noc. Druhý den jej spolu s kořením a solí dáme vařit do vroucí vody.
  • 2
    Maso nakrájíme na plátky a zprudka osmahneme na rozpáleném másle a oleji po obou stranách. Vyjmeme, na tomtéž tuku orestujeme dozlatova jemně nakrájenou cibuli a utřený česnek, přidáme pokrájený celer a papriku.
  • 3
    Zalijeme vývarem, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a nasekanou pažitku a podusíme.
  • 4
    Nakonec přilijeme víno a necháme ještě chvíli vařit.
  • 5
    Zeleninu i se šťávou a hrách rozdělíme na talíře, doplníme plátky masa a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.