Jehněčí pečeně na česneku se zeleninou

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
937 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
55 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapneme troubu na 190 stupňů Celsia. Maso v horních částech prořízneme a vložíme česnek a rozmarýn. Nakonec přidáme koření a lžíci oleje.
  • 2
    Do kastrolu dáme papriku, brambory, cuketu a koření. Zakápneme trošičkou oleje, přidáme rozmarýn nakrájený na kousky a česnek, kastrol poté odložíme. Pečínku připravujeme v troubě na nejvyšším roštu 40 minut.
  • 3
    Pod pečínku vklademe marinovanou zeleninu, pak pečínku obrátíme. Pečeme ještě 25 minut, poté ozdobíme rajčátky. Ještě pečeme do změknutí asi 10 minut.
  • 4
    Jako přílohu zvolíme zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.