Jehněčí ragú na víně

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
35 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso bez kosti na menší kousky, žloutky rozšleháme v trošce vody.
  • 2
    V hrnci rozpustíme dvě lžíce másla, přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme a chvíli orestujeme. Vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme vínem, vývarem, přidáme cibuli, okořeníme tymiánem, petrželkou a saturejkou. Vaříme asi hodinu. Za stálého míchání přilijeme žloutky s vodou, chvíli povaříme a odstavíme.
  • 3
    Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.