Jehněčí ragú s ovčím sýrem

90 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, slijeme je, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Očištěné, nakrájené fazolky vložíme do vařící osolené vody a povaříme 6 minut. Slijeme je, zchladíme a necháme okapat.
  • 3
    Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostičky a zprudka je opečeme na pekáči na rozehřátém oleji a opepříme. Přimícháme nasekané bylinky a krátce opečeme. Přilijeme vývar, přidáme zakysanou smetanu, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme brambory, povařené fazolky a na kostičky nakrájený sýr.
  • 4
    Pokrm dusíme pod pokličkou v troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.