Jehněčí s rozmarýnem a česnekem
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Jehněčí kotlety prudce osmažíme na rozehřátém oleji asi 5 minut z každé strany.
- 2Omyté lístky rozmarýnu nahrubo nasekáme a vložíme k masu. S rozmarýnem maso smažíme dalších 5 minut.
- 3Oloupané stroužky česneku prolisujeme a rozetřeným česnekem potřeme kotlety. Opékáme ještě asi 2 minuty, poté přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř a horké podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.