Jehněčí s rozmarýnem a česnekem

30 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí kotlety prudce osmažíme na rozehřátém oleji asi 5 minut z každé strany.
  • 2
    Omyté lístky rozmarýnu nahrubo nasekáme a vložíme k masu. S rozmarýnem maso smažíme dalších 5 minut.
  • 3
    Oloupané stroužky česneku prolisujeme a rozetřeným česnekem potřeme kotlety. Opékáme ještě asi 2 minuty, poté přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.