Jehněčí steak s rozmarýnovými batáty a bramborami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
38 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Batáty i brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Smícháme dohromady, pokapeme lžící oleje, osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem. Zbytek oleje smícháme s nasekaným česnekem a citronovou šťávou. Do této marinády namočíme maso, které jsme nakrájeli na medailonky.
  • 2
    Brambory dáme péct při 250°C na 20 minut. Maso ogrilujeme na rozpálené grilovací pánvi. Grilujeme cca 4 minuty z každé strany. Grilované maso servírujeme společně s pečenými bramborami a batáty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.