Jehněčí z jednoho hrnce

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvaříme na kousky nakrájené maso. Osolíme a 30 minut
  • 2
    vaříme. Vařené maso vyndáme.
  • 3
    Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme na ni maso, na kostky nakrájené oloupané brambory, nudličky papriky, kostičky omyté cukety, zalijeme vývarem z masa, okořeníme a pod poklicí zvolna dusíme. Před dokončením přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata
  • 4
    a podusíme doměkka.
  • 5
    Dochutíme drceným česnekem a sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.