Jehněčí z jednoho hrnce
75 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 120gramůCibule
- 5lžicOlej rostlinný
- 750gramůBrambory
- 300gramůPaprika červená
- 250gramůCuketa
- 20gramůPetržel - nať
- 400gramůRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci uvaříme na kousky nakrájené maso. Osolíme a 30 minut
- 2vaříme. Vařené maso vyndáme.
- 3Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme na ni maso, na kostky nakrájené oloupané brambory, nudličky papriky, kostičky omyté cukety, zalijeme vývarem z masa, okořeníme a pod poklicí zvolna dusíme. Před dokončením přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata
- 4a podusíme doměkka.
- 5Dochutíme drceným česnekem a sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.