Jihočeská bramboračka

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninový vývar osolíme, přivedeme k varu, přidáme na kostky nakrájené brambory, namočené houby a kmín.
  • 2
    Na rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu nakrájenou na kostky, osmahneme a přidáme do vývaru.
  • 3
    Vaříme do poloměkka, dochutíme nakrájeným libečkem, majoránkou, prolisovaným česnekem a ještě provaříme.
  • 4
    Polévku rozdělíme na talíře, ozdobíme na sádle orestovanými liškami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.