Kachna na sherry a česneku

150 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
878 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky oliv necháme odstát v teplé vodě. Okořeněná kachní prsa restujeme propíchaná na pánvi asi jednu hodinu. Mezitím si osmažíme na oleji nakrájenou cibuli a mrkev nadrobno a tři prolisované stroužky česneku. Po vyjmutí kachny ji naporcujeme a položíme do kastrůlku se směsí.
  • 2
    Z pánve slijeme olej, přidáme bujon a odmáčíme zbytky masa ze dna, ty scedíme do kastrůlku. Přidáme olivy, tymián, petržel, sůl, pepř a sherry. Přivedeme k varu a pak hodin dopékáme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.