Kadeřavý salát s ovocem a sýrem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.
  • 2
    Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.