Kančí karbanátky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
28 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí odřezky se slaninou umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, pokrájené houskynebo žemle namočíme v mléce a přidáme k masu. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, polovinu přidáme rovnou do mísy, druhou polovinu zpěníme na másle, poté přidáme k masu. Ovoníme majoránkou, přidáme prolisovaný česnek, vejce, přisypeme strouhanku a vypracujeme masové těsto.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, z těsta tvarujeme karbanátky, které dlaní trochu rozmáčkneme, vložíme do pánve a zvolna smažíme po obou stranách do růžova. Karbanátky podáváme s chlebem a pikantní hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.