Kančí rizoto

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
29 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí maso z kýty odblaníme, nakrájíme na menší kostičky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, červenou papriku bez jádřince na tenké proužky, pórek na tenká kolečka, zelenou část pórku posekáme na jemno, sýr nastrouháme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme maso s cibulí, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením, mletým hřebíčkem, kari kořením, osmahneme, posypeme mletou paprikou, podlijeme vývarem a zvolna dusíme do měkka. Přidáme papriku, kolečka pórku, dochutíme podravkou, krátce podusíme a odstavíme. Nyní přimícháme dušenou rýži, naběračkou tvoříme na talířích kopečky, které posypeme posekaným pórkem a strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.