Kapr se studenou omáčkou

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z kapra naporcujeme, pažitku a kerblík nasekáme nadrobno.
  • 2
    V rendlíku přivedeme do varu vodu s cukrem, solí, octem a kořením, stáhneme plamen a na mírném plameni vaříme 10 minut. Do láku vložíme porce kapra a pod poklicí na mírném plameni z každé strany vaříme 5 minut. Rybu z láku opatrně přeložíme do mísy a pod fólií necháme v chladničce vystudit.
  • 3
    V mezičase připravíme omáčku. Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kousky. V misce promícháme scezené nakládané houby, rajčata, bylinky, sůl, pepř a majonézu.
  • 4
    Vychlazeného kapra podáváme s připravenou houbovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.