Kapřík na víně

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
478 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolíme a opepříme připravené porce ryby a na másle je opečeme.
  • 2
    Přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, přidáme petrželku, citrónovou šťávu a kůru, hřebíčky, šafrán, muškátový květ, podlijeme vínem a masovým vývarem a dusíme.
  • 3
    Vzniklou šťávou maso poléváme. Po 15 minutách vyndáme porce ryb a dáme na teplé místo.
  • 4
    Šťávu zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme a povaříme.
  • 5
    Necháme v prolisované šťávě prohřát porce kapra a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.