Karbanátky s fetou

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
37 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mleté maso se strouhankou, hořčicí, vejcem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na kousky nakrájíme sýr feta.
  • 3
    Z masové směsi děláme placičky, do kterých zabalíme kousek sýra. Poté osmahneme na oleji po obou stranách dozlatova. Hotové karbanátky uchováme v teple.
  • 4
    Papriky nakrájené na malé kousky a cuketu osmahneme na vysmahnutém oleji, přidáme loupaná rajčata a 15 minut dusíme. Osolíme a opepříme.
  • 5
    Na omáčku položíme karbanátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.