Karbanátky s fetou
50 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCuketa
- 4lžíceOlej stolní
- 100gramůSýr Feta
- 1kusPaprika žlutá
- 500gramůVepřové maso mleté
- 3lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPaprika červená
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
37 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Smícháme mleté maso se strouhankou, hořčicí, vejcem, osolíme a opepříme.
- 2Na kousky nakrájíme sýr feta.
- 3Z masové směsi děláme placičky, do kterých zabalíme kousek sýra. Poté osmahneme na oleji po obou stranách dozlatova. Hotové karbanátky uchováme v teple.
- 4Papriky nakrájené na malé kousky a cuketu osmahneme na vysmahnutém oleji, přidáme loupaná rajčata a 15 minut dusíme. Osolíme a opepříme.
- 5Na omáčku položíme karbanátky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.