Karbanátky s kukuřicí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
37 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
815 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle namočíme do studené vody a vymačkáme. Na másle necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Z mletého masa, vajec, hořčice, kukuřice, vymačkané žemle a nasekané petrželky vypracujeme směs. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Z masové směsi tvarujeme karbanátky a pečeme je na rozehřátém oleji na pánvi asi 4 minuty po každé straně.
  • 3
    Podáváme s bramborovu kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.