Karbanátky se smaženými vejci
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 500gramůTelecí maso mleté
- 4kusyVejce slepičí
- 3gramyOregano sušené
- 6gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 2kusyRohlíky bílé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20mililitrůHořčice
- 80mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vložíme rohlíky nakrájené na malé kostičky, zalijeme octem, necháme pár minut rohlíky nasáknout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mleté maso, hořčici, strouhaný sýr, vejce a koření. Důkladně promícháme a prohněteme, aby se všechno propojilo.
- 2Potom ze směsi vytvarujeme větší, ne moc silné placky, které ogrilujeme na rozpáleném, olejem potřeném roštu.
- 3Mezitím na pánvi na zbylém oleji usmažíme volská oka, která poklademe na hotové karbanátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.