Karbanátky se smaženými vejci

35 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme rohlíky nakrájené na malé kostičky, zalijeme octem, necháme pár minut rohlíky nasáknout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mleté maso, hořčici, strouhaný sýr, vejce a koření. Důkladně promícháme a prohněteme, aby se všechno propojilo.
  • 2
    Potom ze směsi vytvarujeme větší, ne moc silné placky, které ogrilujeme na rozpáleném, olejem potřeném roštu.
  • 3
    Mezitím na pánvi na zbylém oleji usmažíme volská oka, která poklademe na hotové karbanátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.