Karbanátky z rybího masa

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
34 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, oškrábeme a vaříme v osolené vodě 15 minut, až změknou. Poté je slijeme a v misce rozšťoucháme s majonézou, necháme 30 minut chladnout.
  • 2
    Omyté šalotky a petrželovou nať jemně nasekáme, rybí maso rozebereme na kousky a vše zamícháme do rozšťouchaných brambor. Směs podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Vytvoříme placky, poprášíme je moukou a obalíme v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej a karbanátky na něm opékáme 3-4 minuty po každé straně, dokud nemají zlatavou barvu a nejsou křupavé. Opečené zbavíme přebytečného tuku savým papírovým ubrouskem.
  • 5
    Podáváme ozdobené citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.