Karbanátky z vařeného masa a brambor

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
52 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka. Syrové brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Vychladlé maso nakrájíme na kousky (vývar použijeme na polévku) a spolu s vařenými bramborami umeleme. Do směsi vmícháme sůl, pepř, rozšlehané vejce, hrubou mouku a jemně nasekanou petrželovou nať. Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky, obalujeme v rozšlehaném vejci, strouhance a smažíme po obou stranách dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.