Karotkový krém s kuřecími nočky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
44 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou mrkev orestujeme na másle, přidáme cibuli, ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem, zalijeme smetanou a trochou vody.
  • 2
    Přidáme na kousky nakrájené brambory a uvaříme doměkka. Poté vše rozmixujeme a prolisujeme na jemný krém.
  • 3
    Na nočky namočíme žemli do smetany a společně s kuřecím masem, solí, pepřem a bylinkami rozmixujeme na jemné pyré. Vytváříme nočky, které vaříme cca 10min ve vroucí vodě.
  • 4
    Polévku rozdělíme do misek, vložíme nočky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.