Koláč hovězí s mrkví

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi smažíme bez tuku mleté hovězí maso cca 4 minuty. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek a smažíme 5 minut. Přidáme mouku a minutu smažíme. Vmícháme hovězí vývar, rajčatový protlak, lžíci petrželky, vorčestr a celer. Osolíme, opepříme, přivedeme směs k varu a vaříme 25 minut. Poté přemístíme do zapékací mísy.
  • 2
    V hrnci s vařící vodou povaříme brambory a mrkev 10 minut. Obě ingredience scedíme a poté rozmačkáme na kaši. Přidáme do kaše máslo, mléko, zbývající petrželku a přemístíme do zapékací mísy na masovou směs, abychom ji úplně zakryli.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě 45 minut. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.