Kořeněná drůbeží játra s rýží

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži podusíme spolu s hřebíčky v dvojnásobném množství vody doměkka.
  • 2
    Omytý libeček povaříme asi v 1/2 l vody.
  • 3
    Očištěná játra nakrájíme na kousky, okořeníme lístky šalvěje a osmažíme v oleji. Zalijeme vývarem z libečku, posypeme rozdrceným zeleným pepřem a dusíme doměkka.
  • 4
    Dušenou rýži upravíme na talíře, játra osolíme a podáváme se šťávou na rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.