Kořeněná rybí polévka

42 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
8 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z ryby nakrájíme na větší kousky, osolíme a zakapeme citrónovou šťávou. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nasekáme a česnek prolisujeme. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm podusíme, přidáme pórek a česnek, vše krátce podusíme. Vložíme brambory, přilijeme víno, vývar a pomalu vaříme asi 15 minut.
  • 3
    Přidáme kousky ryby, bobkový list, sůl, pepř, tymián a necháme prohřát 8–10 minut, podle druhu ryby.
  • 4
    Do polévky přidáme nasekanou petrželku, lístky estragonu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.