Kořeněná vepřová kýta pečená v alobalu

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, omyté, nasekané kopřivy, očištěný, na kolečka nakrájený pórek a nasekaný česnek. Promícháme, osolíme, okořeníme a zalijeme pivem a olejem. Znovu promícháme a necháme odležet.
  • 2
    Připravenou masovou směs zabalíme do alobalu a pečeme v silně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.