Kořeněné celerové plátky

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené a okyselené vodě téměř doměkka.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přisypeme kari koření a osmahneme. Přidáme povařený celer, opepříme, ochutíme hořčicí a kečupem a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme prolisovaný česnek.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.