Kořeněné kedgeree s tofu

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži basmati vaříme 9 minut, vejce 6 minut. Na pánvi necháme zpěnit cibuli a chilli papričky.
  • 2
    Přidáme koření a ještě asi 2 minuty opékáme. Uvařenou rýži slijeme a vmícháme jí do cibule, přidáme marinované tofu a trochu vody. Dobře osolíme a opepříme. Zvolna ještě chvíli prohřejeme.
  • 3
    Vychladlá vejce nakrájíme na čtvrtky. Rýži smícháme s jarní cibulkou nakrájenou na kolečka a nasekanou petrželkou.
  • 4
    Rozdělíme na talíře a ozdobíme vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.