Kořeněné kedgeree s tofu
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rýži basmati vaříme 9 minut, vejce 6 minut. Na pánvi necháme zpěnit cibuli a chilli papričky.
- 2Přidáme koření a ještě asi 2 minuty opékáme. Uvařenou rýži slijeme a vmícháme jí do cibule, přidáme marinované tofu a trochu vody. Dobře osolíme a opepříme. Zvolna ještě chvíli prohřejeme.
- 3Vychladlá vejce nakrájíme na čtvrtky. Rýži smícháme s jarní cibulkou nakrájenou na kolečka a nasekanou petrželkou.
- 4Rozdělíme na talíře a ozdobíme vejcem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.