Kořeněné zeleninové kari

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme a společně s utřeným česnekem osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme všechno koření, nakrájené brambory a osolíme. Orestujeme, vmícháme nasekané feferony, nakrájená rajčata a zeleninovou směs. Zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. V průběhu dušení dle potřeby podlejeme. Horké koření [39441]: Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.