Kořeněný salát ze slávek

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
28 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
608 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slávky uvaříme ve vroucí vodě. Vařené maso vyjmeme z lastur. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Salát omyjeme, natrháme na kusy a přendáme do salátové mísy. Přimícháme maso ze slávek. Olej smícháme s citronovou šťávou, přidáme smetanu, kari, tabasco a sekanou pažitku. Vše osolíme a opepříme. Zálivkou přelijeme salát s masem.
  • 3
    Dobře promícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.