Koroptev na slanině s rajčaty

65 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu pokrájíme na klínky, těmi prošpikujeme očištěnou a vykuchanou koroptev. Osolíme, opepříme, do koroptve vložíme kousek másla a osmažíme ji ze všech stran na oleji. Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata scedíme, petrželku posekáme nadrobno. Ke koroptvi přisypeme cibuli, osmahneme. Přidáme rajčata, česnek, petrželku, olivy bez pecek a dusíme do měkka. V případě potřeby podléváme vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.