Kovářské vepřové kotlety

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle.
  • 2
    Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu brambor rozložíme do máslem vymazaného pekáčku, pokryjeme kotletami a posypeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibulí a česnekem. Přikryjeme zbylými bramborami. Vše zalijeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a solí. Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.