Kozí sýr v uzeném boku na marinované zelenině

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzený bok nakrájíme na tenké plátky. Z kozího sýra vyválíme asi 30gramové oválky a ty zabalíme do uzeného boku.
  • 2
    Připravíme marinádu z olivového oleje, balzamika, citronové šťávy a dochutíme bylinkami. Zeleninu prudce osmahneme na olivovém oleji a naložíme do marinády. Marinujeme asi hodinu. Potom přidáme kapary, olivy a artyčoky.
  • 3
    Zabalený sýr pokládáme na salát z marinované zeleniny a dozdobíme čerstvými bylinkami. Lehce pokapeme medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.