Králičí ragú s cibulí

95 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
21 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Porce opékáme na lžíci oleje asi 5 minut, vyjmeme je a vložíme do vymazaného pekáče.
  • 2
    Do výpeku přidáme lžíci oleje, opečeme na něm oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a neoloupaný česnek. Vmícháme oloupaná, na kostičky pokrájená rajčata a krátce podusíme. Přidáme koření, pomerančovou šťávu, povaříme a osolíme. Směsí přelijeme porce králíka.
  • 3
    Pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu, potom podle chuti přisolíme a ochutíme.
  • 4
    Ragú podáváme s čerstvou bagetou, posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.