Králičí stehna s fazolemi

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Každé stehno rozdělíme na dvě poloviny. Vložíme do hrnce, přidáme trochu oleje, cibulky nakrájené na kolečka, ochutíme solí, pepřem, zakryjeme a dusíme cca 20min.
  • 2
    Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě ochucené kapkou octa. Slijeme, orestujeme na rozehřátém másle a spolu s fazolemi přidáme k masu.
  • 3
    Zalijeme naběračkou vývaru a necháme vařit dalších 25min. Nakonec přimícháme najemno nakrájený tymián a majoránku.
  • 4
    Poté obsah hrnce scedíme, šťávu vrátíme do hrnce, přivedeme k varu, rozmícháme v ní špetku šafránu a dochutíme solí.
  • 5
    Maso se zeleninou rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.