Králík na bylinkách a víně

105 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé porce masa přelijeme vínem, octem, posypeme oreganem, bobkovými listy a necháme je přes noc marinovat.
  • 2
    Pak maso osušíme a odložíme. Opečeme ho na oleji dozlatova. Maso vyndáme a vložíme malé oloupené cibulky, vyjmeme je a vložíme nasekanou chilli papričku, plátky česneku a mletou papriku. Směs minutu zapékáme, smícháme ji s vývarem a marinádou, vše trochu osolíme, opepříme.
  • 3
    Do pánve dáme maso a cibulky, přivedeme do varu, maso přikryjeme pokličkou, dusíme ho čtyřicet pět minut doměkka. Pokrm ozdobíme petrželkou a bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.