Králík na šalvěji

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
383 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme a nasekáme na kusy. Osolené opepřené porce prudce osmažíme na tuku po obou stranách, poté přidáme oloupaný česnek, snítku rozmarýnu, šalvěje, zalijeme bílým vínem, vývarem a dusíme 30 minut. Z citronu oloupeme kůru a vykrájíme filety, které i se šťávou vložíme ke králíkovi, dál pomalu dusíme. Hotové maso vyndáme, šťávu scedíme,
  • 2
    vložíme čerstvé máslo, provaříme a dochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.