Krémová polévka z úhoře

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
26 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z očištěného a vykuchaného úhoře omyjeme a spolu s oloupanou cibulí a očištěnou kořenovou zeleninou nakrájíme na kostičky. Vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a chvíli podusíme.
  • 2
    Potom přilijeme vývar, víno, přidáme nasekanou šalvěj, kerblík a vše povaříme asi 15 minut.
  • 3
    Nakonec polévku podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou a nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s kostičkami osmaženého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.