Krevety v rýži s medovým dresinkem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
7 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme, přebytečnou vodu slijeme a v míse smícháme s vařenými vyloupanými krevetami.
  • 2
    V jiné míse našleháme olej s utřeným česnekem, medem, solí, pepřem a limetkovou šťávou. Směs vlijeme na rýži a necháme zchladnout.
  • 3
    Na závěr do rýže zamícháme plátky oloupaných mandlí, oloupané, vypeckované a na kostičky nakrájené mango, pepř a posekanou mátu. Vše v míse řádně promícháme a v čisté míse servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.